Tervetuloa puotiini!

Täältä löydät just Siulle kustomoituja kartta- ja koordinaattituotteita moneen lähtöön: tyynyjä, paitoja, mukeja, kasseja yms. Lisäksi teen lemmikkiprinttejä. Kaikki fyysiset tuotteet valmistetaan tilauksesta. Toimitukset eivät siis ole ihan yhtä salamannopeita kuin monissa muissa verkkokaupoissa, mutta toisaalta luonto kiittää, kun mitään ei valmisteta turhaan. :)

Suvi Räisänen

P.S. Uusimpana aluevaltauksena "print & play" pakopelit lapsille.  

Lahjavinkkejä

Kartta- ja koordinaattituotteet ovat lahjoja, jotka herättävät taatusti keskustelua. Voit tilata tuotteet just Siulle tärkeästä paikasta.

Ajankohtaisia pakopelejä

Synttäripakopelit ovat aina ajankohtaisia ja niitä voi toki pelata muutenkin kuin synttäreillä.

Wanahat kartat kot'kulumilta

Maanmittauslaitoksen vanhat painetut kartat ovat paitsi kauniita, myös tavattoman kiehtovia. Todellinen #ConversationPiece

Koordinaattituotteet

Tilaa tuote vaikka kesämökin tai muun rakkaan paikan koordinaateilla. Koordinaattituotteetkin herättävät takuuvarmasti keskustelua.

Mualiman Metropolit Collection

Mitäs näitä maailman metropoleja oikein onkaan. Pieksämäki, Polvijärvi, Pihtipudas...onhan näitä. Homman nimenä on, että voit tilata tuohon neljännelle riville juuri Sinulle tärkeän paikan nimen oli se miten pieni kyläpahanen tahansa. Varoitus: nämä saattavat saada ihmiset hymyilemään Siulle. :) 

Printattavat pakopelit lapsille

Mie teen myös printattavia pakopelejä alakouluikäisille lapsille. Kaikki nämä tuotteet ovat #PayWhatYouWant -tuotteita, koska miulle on tärkeää, että ihan jokaisella innokkaalla on näitä halutessaan mahdollisuus pelata.

Suunnittele itse oma kuosi

...tai anna lapsesi suunnitella. He ovat abstraktin taiteen mestareita. :) Oman kuosin voit suunnitella yhtä hyvin vaatteisiin, tyynynpäällisiin, kasvomaskeihin, mukeihin kuin kännykkäkuoriinkin. By the way, jos lapsesi suunnittelema kuosi on liian värikäs Siun makuun, niin mie voin kyllä muuttaa sen värimaailman monokromaattiseksi jälkikäteen digitaalisesti. 

>