Uppeeta! Mahtavvoo! :) 

Sie sait tosiaan ratkaistua viimeisenkin tehtävän oikein! Se tarkoittaa sitä, että nyt pääset tarkastamaan, saitko suoritettua SIA-agentin tutkinnon.

Tähän viimeiseen lukkoon tarvitset siis 24 kirjainta. Jokaisen päivätehtävän ratkaisemisen jälkeen olet saanut yhden uuden kirjaimen ja nyt on tullut laittaa ne kaikki yhteen ja syöttää ne allaolevaan lomakkeeseen. 

TÄRKEÄ TIEDOTE: nyt tarkkana kuin porkkana kaikki ne, jotka olette suorittaneet tehtäviä etuajassa!!! Te saatoitte saada Ruotsin kohdalla koodikirjaimeksi S niin kuin Stockholm ja Egyptin kohdalla C niin kuin Cairo. Eli JOS sinulla on 7. kirjain S, niin vaihda sen tilalle T (niin kuin Tukholma) ja JOS sinulla on 8. kirjain C, niin vaihda sen tilalle K (niin kuin Kairo).

Pukki ja koko SIA:n henkilökunta toivottavat Sinulle oikein hyvää joulua! Jos haluat lähettää joulutervehdyksen pukille, niin voit tehdä sen alla olevalla lomakkeella, mutta pakko ei ole. :) 

Sitten voitkin teleportata itsesi ihmettelemään yhtä maailman seitsemästä ihmeestä, joka saattaa olla Siulle tuttu elokuvasta "Rio". Kyseessä on siis Kristus -patsas.


>