Paidan tilaus omalla kuosilla

LEIKKAUS: regular fit

MALLIT & koot: miesten XS-XXL ja NAISTEN xs-XXL

Materiaali: 95% Polyesteri, 5% elastaani

kankaan paksuuS: 210 g/m² (keskipaksu jersey, joka joustaa 4 suuntaan)

PAIDAN VALMISTAMINEN: Ensin kankaaseen sublimaatioprintataan sinun kuosisi. sitten kangas leikataan ja ommellaan valmiiksi tuotteeksi. 


missä paita valmistetaan? minä en itse printtaile ja ompele näitä tuotteita ihan siitä yksinkertaisesta syystä, että ei minulla ole resursseja hankkia sellaisia kalliita laitteita, joilla voisi tällaisia juttuja tehdä. kolmas osapuoli hoitaa siis varsinaisen tuotannon.


tuotantopaikka riippuu ihan siitä, mihin tilauksesi on menossa. TOIMITTAJALLANI ON TUOTANTOLAITOKSIA KAIKILLA MUILLA MANTEREILLA PAITSI AFRIKASSA. jos tilaat paitasi Suomeen, se valmistetaan melkein tuossa naapurissa, latviassa. JOS Tilaat USA:han, tilaus valmistetaan USA:ssa jne. 

SPEKSIT Tulostustiedoston suunnittelijalle

Tiedostomuoto: JPG Tai png (vähintään 150 dpi)

VÄRIprofiili: rgb

MUUTA huomioitavaa: Huomioithan printtiä suunnitellessasi, että paidan ompelulangan värivaihtoehdot ovat vain musta ja valkoinen!

ja jos tulostustiedosto sisältää tekstiä, muunna tekstit "outline"iksi. (tarvittaessa googlaa: "convert text to outline")

tulostustiedostojen mitat

(leveys x korkeus, mittayksikkö: TUUMA)

paidan osat

miesten paita

naisten paita

miehusta 

(etu- & takaosa)

28" x 36"

26" x 33"

hiha

20" x 12"

16,5" x 10"

TArvittaessa yksikin miehustan kokoinen tiedosto riittää - sen voi kopioida myös takaosaan ja hihoihin, mutta halutessasi kaikki neljä osaa (etuosa, takaosa, vasen hiha ja oikea hiha) voivat olla erilaisia.


Tulostustiedostoa skaalataan tarpeen mukaan pienemmäksi paidan koon mukaan eli nuo samat mitat pätevät, tilaat sitten paidan koossa XS tai xxL. joka tapauksessa huomioi, että mittayksikkönä yllä olevassa taulukossa on tuuma!

tuotantoAIKA: tilaukset toimitetaan "as soon as POssible" periaatteella. yli 90% tilauksista postitetaan 5 työpäivässä.  Huomioithan, että postitus vie lisäksi oman aikansa! 


toimitusripeyteen vaikuttavia tekijöitä: suuret tilaukset ja sesonkipiikit. tilaa siis esimerkiksi joululahjat jo marraskuussa - vaikka tilaisit vain yhden tuotteen.


jos taas teet suuren tilauksen mihin tahansa aikaan vuodesta, niin varaudu henkisesti siihen, että sinun tilauksesi valmistaminen voi hyvinkin kestää pidempään kuin sen 5 työpäivää. parhaansa kyllä tekevät, mutta kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä! 

esimerkki live-paidasta by Holly herick design

jäikö vielä jotain epäselvää? Autan mielelläni!

help@hellofromfinland.com

puh: 040 531 1290 / Suvi räisänen

>