Warning: Declaration of TCB_Menu_Walker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /home/wellne60/public_html/hellofromfinland.com/wp-content/plugins/thrive-visual-editor/inc/classes/class-tcb-menu-walker.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/wellne60/public_html/hellofromfinland.com/wp-content/plugins/thrive-visual-editor/plugin-core.php:105) in /home/wellne60/public_html/hellofromfinland.com/wp-content/plugins/sg-cachepress/core/Supercacher/Supercacher_Helper.php on line 77
I / Shea Butter / Sheavoi Archives | Hello From Finland

I / Shea Butter / Sheavoi

Suurin osa Saaren Taian kosmetiikkatuotteista on suunniteltu vaikeiden iho-ongelmien hoitoon sekä niiden oireiden lievittämiseen. Siksi luonnollisista raaka-aineista ylivoimaisesti paras aine, Sheavoi, näyttelee niin suurta osaa useassa heidän tuotteistaan. Saaren Taika käyttää tuotteidensa yhtenä tärkeänä ja hoitavana raaka-aineena 100% puhdasta ja puhdistamatonta ghanalaista Sheavoita.

Yksi tärkeimmistä seikoista, kun valitaan toimivaa Sheavoidetta iholle, on selvittää onko Sheavoi puhdistamatonta. Mikäli haluat eniten ihoa hoitavaa ja ravitsevaa tehoa voiteeltasi on valintasi puhdas ja puhdistamaton Shea. Kannattaa kiinnittää huomiota myös Sheavoiteen valmistusmenetelmiin.

Sheavoin lämmittäminen yli tietyn pisteen saa sen menettämään suurimman osan sen tehokkaista ja terapeuttisista komponenteista, jotka ovat läsnä raa’assa Sheavoissa. Saaren Taika kosmetiikassa Sheavoin käyttäminen mahdollisimman vähän käsiteltynä onkin yksi tärkeimmistä seikoista valmistusmenetelmissämme, siksi Saaren Taika sheavoiteet ovatkin markkinoiden tehokkaimpia ja luonnollisimpia.

Sheavoi on yksi harvoja luonnollisia öljyjä, jotka eivät tuki ihohuokosia! Sheavoin arvo on 0 (nolla) aknea aiheuttavalla asteikolla katsottuna (comedogenic rating). Mm. kookosöljyn, jota myös yleisesti käytetään ihonhoidossa, arvo on 4, joka tarkoittaa, että se tukkii hyvin todennäköisesti useimpien ihmisten ihohuokoset, jolloin iho saattaa puhjeta ”kukkaan”. Mangovoin arvo on 2, joka on luonnollisilla öljyillä keskimääräinen arvo.

Sheavoi sisältää 4% tyydyttynyttä rasvahappoa; palmitiinihappoa. 5% Omega-6 rasvahappoa, eli monityydyttymätöntä rasvahappoa; linolihappoa. 38% tyydyttynyttä rasvahappoa; steariinihappoa ja 49% kertatyydyttymätöntä rasvahappo oleiinihappoa. Sheavoin yksi erikoisimmista piirteistä on sen saippuoitumattoman aineksen määrä, joka tekee siitä erinomaisen ainesosan mm. kosteuttaviin palasaippuoihin! Ts. osa sheavoista jää saippuoitumatta, jolloin se pystyy kosteuttamaan ihoa myös saippuassa käytettynä.

Sheavoin tuotannon eettisyys on saarentaikalaisille myös erittäin tärkeässä asemassa. Siksi he ovat valinneet yhteistyökumppanikseen toimittajan, joka tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen naisorganisaation kanssa ja auttaa heidän kotiseutuaan mm. turvaamalla kyläläisten mahdollisuuden puhtaaseen juomaveteen.