Tarina

Hello from the owner of this shop!


"If you think the pursuit of good health is expensive and time consuming, try illness." - Lee Swanson

My mission: take care of yourself BEFORE you have problems. It's so much more fun (and cheaper) to take care of your wellness than illness.

From my webshop You can buy:

Brands:

Keywords: 

  • 100% natural
  • 100% vegan 
  • 100% biodegradable 
  • 0% palm oil 
  • 0% clutter to your closet

Remember also to eat your veggies, move your body, nourish your soul, sleep enough and make time for those who matter. #wellnessfirst


With love,

Suvi Räisänen


Ilona Luonkosin öljypuhdistuskakuista sanottua

“Olen käyttäny nyt reilun vuoden vain ja ainoastaan tuota öljypuhdistuskakkua meikin poistoon. Paras tuote ikinä! Mun atooppinen iho ei tykkää kemikaaleista ja olen vaihtanut muutkin ihonhoitotuotteeni mahdollisimman luonnollisiin ja vähistä ainesosista koostuviin tuotteisiin. Tuo kakkunen on myös tosi riittoisa (kestää noin puoli vuotta mulla joka päiväisessä käytössä). Putsaan kasvot huolellisesti ja minä käytän pyyhkimiseen ihan lämpimällä vedellä kostutettuja vanutyynyjä. Useimmiten en laita mitään kasvovoidetta edes, koska iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi. Tai sitten korkeintaan hipaisen kookosöljyä pikkuisen.”


“Käytössä on 💓 Jos naamaputsari tuntuu hyvältä, näyttää hyvältä, sitä tekis mieli syödä, jättää ihon iiiihanan tuntuiseksi ja sillä hoituu reissuissa - tai laiskuuksissa - muidenkin kuivien paikkojen hoito, niin mitä enempää voisi toivoa 😍💓 Kakkunen on parasta ikinä 💓


“Superfoodeja, parhaita öljyjä, vegaania ja muovitonta - what else do you need? Rakastan!”


“Vajaa viikko käytössä ollut ja rakastuin! Uskomattoman upea tuote, iho pehmeä eikä tarvitse kosteutusta enää.”


“Aivan upea tuote, meikki liukuu kun itsestään pois iholta ja jättää ihon pehmeäksi. Ja mikä parasta ei pakkausjätettä.”


“Mun suosikkipuhdistaja 💓 Puhdistaa ihon superhyvin, jättää sen pehmeäksi ja pidemmän käytön jälkeen iho näyttää paremmalta kuin ennen 👌.”


“Tää kakku on parasta ikinä 😍😍😍 Kun kerran kokeilet, et halua enää käyttää mitään muuta. Kuiva iho on enää muisto vain, tilalla pehmeä, niiiiin hyvältä tuoksuva ja hehkuva iho 👌☺️


​“Jättää ihon ihanan pehmeäksi, eikä tee samanlaista kiristävää tunnetta kuin monet muut putsarit. Ja kiinteästä olomuodosta suuri plussa!”


“En ole itse käyttänyt, mutta jos tytär ja 10 -vuotias tyttärentytär kehuvat tuotetta, sen on oltava hyvä!”Saaren Taika -suolasaippuoista sanottua

"Suolasaippuasta voisi luulla, että se kuivattaa ja imee kaikki viimeisetkin kosteudet ulos ihosta mutta onneksi näin ei ole. Tämä saippua tekee ihosta pesun jälkeen pehmeän, kosteutetun ja puhtaan. Auttaa epäpuhtauksissa, esim. finnit saa hyvin tällä kyytiä ja kuivan ihon kalpeus väistyy. Meillä tätä saippuaa käyttää äiti 36v. Ja tytöt kohta 12v. ja kohta 10v. =). Ja kaikkien iho on niin paljon paremmassa kuosissa jo lyhyen käytön jälkeen."


"Veera-saippualla ovat mustapäätkin kadonneet. Kosmetologi totesi, ettei ole puhdistettavaa."


"Sisarusparven nuorin kärsi talvisin kutiavasta, kuivasta ja hilseilevästä ihosta, aivan kuten kaikki siskonsa, eikä mikään rasvauksen määrä meinannut riittää. Sitten hän kuuli Särkisalon suolasaippuasta ja käytti päivittäisessä pesussa. Kappas kummaa, ihosta tuli pehmeä ja kutinakin rauhoittui tyystin, eikä rasvailuja enää tarvinnut pesujen jälkeen. Bonuksena hikihaisut vähenivät myös. Seuraavana jouluna kaikki siskot saivat omat suolasaippuat ja kaikkien iho kiittää."


"Saaren Taika -tuotteet ovat vastaus minun rukouksiini puhtaista, lisä- ja säilöntäaineettomista tuotteista. Aloitin sheavoiteesta, jota alussa ihmettelin, että miten siitä muka saa mitään irti kunnes keksin että pieni pala kämmeneen ja sitä hetken hieroo niin muuttuu notkeaksi, sillä rasvaan kasvot ja kropan, pienellä määrällä saa itsensä rasvattua. Suolasaippualla pesen nassun ja karpalosaippualla kropan. Saippuan tuoksu on ihana! Toimii siis samalla kylpyhuoneen huonetuoksuna. Hiukset saa pöyheyttä Tyrnipalashampoolla ja latvat kiillon hoitoainepalalla. Huulet tulee suudeltaviksi Hunajahuulivoiteella. Pyykkietikka saa pyykin pehmeäksi ja pesukonekin raikastuu. Kauniit kääreet säästän. Luontokin kiittää näistä tuotteista."


"Veera suolasaippua on aivan mahtava! Aluksi ajattelin, onko olemassa jotain joka ei kuivata. On. Jopa esikoisen atooppinen ekseema alkanut voimaan paremmin. Enää en muita saippuoita kylppäriin halua, tämä on ja pysyy! Kiitos tästä tuotteesta!"


"Veeraa olen käyttänyt ja tästä tuli minun suosikkisaippua. Ihoni tuntuu todella hyvältä ja raikkaalta Veera suolasaippuan käyttämisen jälkeen. Olen todella positiivisesti yllättynyt siitä, miten tämä saippua todella auttaa neutralisoimaan hienhajun. Ja tämän saippuan käyttämisen jälkeen minun ei ole tarvinnut rasvata muutoin niin herkkää ihoani."


"Saariston suolasaippuaan erittäin tyytyväinen. Vaahtoaa ja miellyttävä koostumus muutenkin. Oikein hyvä tuote. Tuntuu, että ei tarvii dödöä juurikaan, kun tämä on käytössä."


"Suolasaippua päivittäisessä käytössä ja pitää kainaloista hyvin hien hajun poissa. Voideodorantti myös piristävää vaihtelua!"


"Olen käyttänyt nyt kuukauden verran Saariston suolasaippuaa ja erittäin kuivat sääret ovat olleet koko loman kuin kosteusvoiteella käsitellyt! Lisäksi suolasaippua on auttanut kutiseviin hyttysenpuremiin paremmin kuin mikään muu. Lämmin suositukseni, tätä pitää saada lisää!"


"Olen käyttänyt Saariston suolasaippuaa. Iho jää ihanan pehmeäksi ja sileäksi, eikä tarvitse kosteusvoidetta enään niin kovasti käyttää."


"Veera suolasaippua sisältää hyviä raaka-aineita. Erityisesti vihreä savi auttaa ihoani voimaan paremmin."


"Veera suolasaippua: Ihana, koska suolakiteet eivät raavi, kuten esim. Himalajan suolasaippuakivessä. Vaahtoaa sopivasti, kauramurut tuntuvat mukavilta ja tuoksu on mieto. Säännöllisen käytön jälkeen en ole tarvinnut dödöä ollenkaan, en edes näillä helteillä. Hikoilen, mutta hiki ei haise. Jos on jotain menoa, niin varmuudeksi laitan Saaren Taian Andaluciaa kaikkuihin. Veera on atoopikon unelma, rasvailun tarve on todellakin vähentynyt. Kumppani on täysin kalju ja Veera sopii hyvin myös klanille estämään inhottavaa kröhnöä. Parta ja viiksetkin tuntuvat notkeammilta Veera -pesun jälkeen. Ikinä en tästä saippuasta luovu, kaupan bodywashit saa jäädä hyllyyn mun puolestani. Tää on ehkä paras tuotteenne. <3"


"Minä olen ollut erittäin tyytyväinen Veera suolasaippuasta kuivalle iholleni. Erityisesti pidän muovittomuudesta ja paperipaketista! Sisaruksilleni ja ystävilleni, joilla on psoria, olen suositellut ja he ovat olleet tyytyväisiä! Hieno suomalainen, särkisalolainen tuote!"


"Suolasaippua! Uskomattoman riittoisa, eikä sisällä mitään ylimääräistä, joten myös turvallinen iholle ja ympäristölle. Kun aloitin käytön, on hikoilu vähentynyt (mä oikeasti valun nesteitä, varsinkin kuumalla), ja kiusana olleet vartalofinnit hävisivät."


"Veera saippua kuorii kivan hellävaraisesti ihoa eikä jätä sellaista kiristävää kuivaa tunnetta atooppiselle iholle."


"Veera: todella hyvä tuote! Ihon epäpuhtaudet on vähentynyt huomattavasti."


"Rakastan Veera suolasaippuaa, käytän sitä ihon kuorintaan ja pesuun päivittäin, en enää pärjäisi ilman, ei kuivata ihoakaan."


"Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa ikinä palasaippuaa ihon ja hiusten pesussa ja en voisi olla enempää tyytyväinen! Kokeilussa on Veeran suolasaippua, Greippi shampoo ja hoitoainepala. Ensimmäisen pesun jälkeen hiukset tuntuu tosi hyvältä, eikä shampoosta jäänyt minkäänlaista ”klimppisyyttä”, niinkuin joissain kommenteissa muistaakseni luki.


Huomasin teidän mainoksen somessa ja minua kiehtoi ajatus ekologisesta tuotteesta joka olisi hyvä myös luonnolle ja joka tuottaa vähemmän jätettä. Itsellä on pitkät alaselkään ulottuvat hiukset ja normishampoo- ja hoitoainepulloja yleensä kuluu. Arvostan myös sitä että teette tuotteet käsin Suomessa. Mielellään yrittäjänä kannatan myös toista yrittäjää. Jatkakaa samaan malliin, tulen varmasti jatkossakin käyttämään näitä!"


​​​​"Olen siis saanut kasvojeni ihon rauhoitettua suolasaippualla ja sheavoiteella (kasvoissa rocasea, couperosa ja psori). Samoin kainaloiden ärtyneen ihon suolasaippualla ja luonnollisella deodorantilla. Sairauksia ei voi parantaa mutta niitä voi hoitaa näillä loistavilla tuotteilla, pienikin helpotus on suuri kun ei tarvitse käyttää seitsemää lääkevoidetta ja -liosta."


"Sairastan monia autoimmuunisairauksia ja hankin viime viikolla kokeiluun Saariston Suolasaippuaa psorini hoidon avuksi. Tulokset ovat jo nyt loistavia!! Ostin samalla Shea Butter manteliöljy sheavoiteen ja luonnollisen deodorantin, molemmista pelkkää hyvää kerrottavaa!!"


"Suosittelen lämpimästi hoitoainepalaa <3 Vihreä Tee & Kamomilla -shampoopesun jälkeen sipasen Kamomilla hoitoainepalaa kolmasti hiuksiin (puolipitkät), hieraisen ja annan vaikuttaa sen aikaa kun pesen Saariston suolasaippualla tai Tyrni spa saippualla vartalon. Lyhyt huuhtominen, hetki pyyhkeen alla ja harjaan hiukset suoriksi. Ihan mahtava tuote! Olen huomannut, että vettäkin kuluu vähemmän, kun käytän ihania Saaren Taian tuotteita, tuotteet huuhtoutuu niin helposti pois."


”Kärsin PCOS:sta, ja siitä johtuen karvankasvuni on hyvin runsasta. Kasvoissa, rinnassa, selässä, jaloissa... Varsinkin bikinirajassa, joka on hyvin kiusallista ja jopa hävettävää näin naisena. Olen nyt käyttänyt suolasaippuaasi, ja ikinäpyt ja tulehtuneet karvatupet säärissä ja ennen kaikkea sisäreisissä ovat parantuneet! Ovat olleet siinä n. 20 vuotta… Suurinpiirtein itkin ilosta, kun tajusin, että tulehtuneet mätänäpyt ja karvatupet rauhoittuivat noin 3 viikon saippuanne käytön jälkeen! Ei tää oo todellista! Miksi en löytänyt tuotteitanne aiemmin…


"Ostin 9.3. Naisten messuilta Veera suolasaippuan Morocco deodorantin tueksi, mutta yllätyksekseni tänään huomasin myös raskausarpien ja muidenkin arpien haalistuneen huomattavasti suolasaippuaan vaihdettuani. Kiitos mahtavasta tuotteesta! "


"Ensinnä täytyy kiittää sinua, että olet jalostanut tuotteet meille kuluttajille. Ja siitä miten hienosti hoidat yritystäsi ja sen imagoa. Ei voi kuin ihailla. Näin ihanasti on todellakin nyt päässyt käymään, että olen päässyt eroon, toivottavasti lopullisesti, aikuisiän aknesta teidän tuotteiden avulla. Käytän siis suolasaippuaa kasvojeni pesuun ja sheavoita kosteuttamiseen. Suolasaippua on ihan huipputuote, sillä se jättää iholle sen omaa rasvaa ja näin ollen kosteuttamisen tarve vähenee ihan automaattisesti. Suolasaippuapesulla ja sheavoi kosteutuksella ihostani on tullut sileä, pehmeä ja näpytön."


”Haluan kiittää ja antaa palautetta tuotteista. Olen koko ikäni kärsinyt atooppisesta ihosta ja eritysesti kuivasta ihosta kasvoissa. Olen kokeillut monia kalliitakin voiteita eikä kiristys ja kuivuus kasvoista ole helpottunut, usein olen joutunut päivän mittaan usein rasvamaan eikä ole meikkivoiteita voinut käyttää. Kokeiltuani sheaa kasvoilla ja vartalolla on ollut ihana huomata ero, ei enää rasvausta kuin aamulla ja illalla, kaikki kiristys ja kuivat läikät ovat poissa. Nyt olen lisäksi käyttänyt suolasaippuaa ja vartaloa ei tarvitse joka suihkureissun jälkeen rasvata.

Voidedeodorantti on myös ihana, kärsin kutiavista ja ajoittain näppyläisistä kainalosta kaupan deoja käyttäessä, ja hyvin on hienhaju pitänyt poissa. Ja nämä sopivat koko perheelle, lisäksi saa muovijätteen määrää vähennettyä. Myös siivoussaippua on ollut todella hyvä, kädet ei kuiva siivotessa, ei enää tarvitse kumihanskoja käyttää.

Erityiskiitos miedoista tuoksuista, hajuherkkänä nämä sopivat todella hyvin, en koskaan ole voinut huuhteluaineita käyttää enkä tuoksuvia pyykinpesuaineita eikä muitakaan pesuaineita. Pyykkietikasta saa raikkaan ja miedon tuoksun.”Saaren Taika -teepuutuotteista sanottua

”Korkkasin” eilen ensimmäisen teepuushampooni ja oli kyllä tosi positiivinen kokemus. Edelliseen toiseen palashampooseen verrattuna, tämä vaahtosi kunnolla ja jäi ihanan puhdas fiilis. Tämän kokemuksen jäljiltä jatkan kyllä palashampoon käyttöä! Hoitoaine pitää kans päästä testaamaan.


"Pakko laittaa vielä omatkin kiitokset! Teepuusaippua on osoittautunut ihan älyttömän hyväksi tuotteeksi sekaihoni hoidossa. Pesen sillä aamuin illoin kasvot ja epäpuhtaudet ovat tiessään! Mieletöntä! Jatkossa tilaan kyllä muitakin Saaren Taika -tuotteita!"


"Teepuupalashampoo on ja on hyvä. Auttaa päänahan kutinaan. Palahoitoaine pitäisi hommata kaveriksi ja testata sitä myös!"


"Minulla on pitkät ja vallattomat hiukset jotka ovat myös tuuheat ellei tässä joku aika sitten olisi hiukset ruvenneet irtoilemaan. Olen ollut palashampoon ystävä jo vuoden mutta vanha shampoo tahmasi ja jostain kumman syystä hiukset alkoi tippumaan urakalla. Tein uudenvuodenlupauksen että alan kierrättämään ja vaihdan tuotteita, joita käytän ekologisemmaksi ja vähemmän kuormittaviksi. Törmäsin heti Saaren Taika tuotteisiin ja tilasin greippi- ja teepuushampoot koska vanhat palat olivat jo loppu. Kokeilin ja rakastuin. Hiukset ei ole enään tahmaiset vaan pehmeät ja silkkiset. Jostain syystä hiuksien lähteminen on vähentynyt huomattavasti tässä kuukauden aikana, hallelujaaa!!! Olin kuin jonkun ihmeen nähnyt ja kerroin tätä sanaa ystävilleni ja töissä työkavereilleni (joista suurin osa on miehiä) ärsytykseen saakka. Olin niin ihastunut näihin paloihin."


"Käkkärä tukka ja jatkuva pesuaineiden hukka. Aloin muovipurkkien käyttöä vähentämään ja vaihdoin hiustenpesutuotteeni Saaren Taikaan®. Nyt kiittää luonto ja tukka, loppuu se jatkuva muoviputelien hukka! Kamomilla hoitoainepala sekä teepuushampoo mulla yhdessä hyvin toimii, kun Johanna laadukkaat raaka-aineet niihin omin kätösin poimii. Kiitos ihanista tuotteista!"


"Kyllä nyt täytyy sanoa, että oli nappivalinta tuo uusi hoitoainepala hiukselle. Olen käyttänyt vaihdellen teepuu-/greippishampoota. Koska hiukset ovat luonnonkiharat, ne ovat aina ns. karvaisen pörröiset. Tilasin hoitoainepalan ja käytin tänään ekan kerran. Loistotuote: hiukset ei niin karvaiset ja ihanan pehmeät! Ja sekin, että muotoilutuotteita ei tarvitse, eikä edes halua myrkyttää hiuksia ja silti ne saa hyvään kuosiin pelkästään kuivaamalla. Kiitos kun teet näitä ihania tuotteita."


Oih greippishampoo sekä teepuushampoo, hiukset/päänahka kiittää. Iso käsi myös ekologisuudelle, käsintehdylle ja vegaanisuudelle. Ihan kaikki tuotteet niin huippuja ja toimivia!


Teepuushampoo ollut koko kesän käytössä Saimaassa hiukset pestessä sekä Lapissa vaellusreissulla. Palashampoolla pesun jälkeen ei herkkää hiuspohjaa kutita kuten tavallisesti muiden shampoiden jälkeen.


Teatree-shampoo käytössä ja oon aivan myyty. Pitkät hiukset pysyvät tuuheina ja päänahka kiittää. Hoitoainetta ei tarvi.


Kyselin tuossa kuukausi takaperin ontelosyyliin apua ja haluaisin antaa nyt palautetta. Molluskoita on pahimmillaan ollut noin 50-60kpl ympäri kehoa. Pahimmat paikat selkä ja taipeet. Vinkistä ostin heti teepuusaippuaa ja olen pessyt sillä joka ilta lapsen saippuaa säästelemättä. Ja nyt, juuri pesulta tulin lapsen kanssa ja täytyy sanoa, että molluskoja on alle 10 kpl. Hyvin pian saippuan käytön jälkeen ne ikään kuin räjähtivät auki, näyttivät pahasti tulehtuneilta ja parin päivän sisällä yksi vuorollaan kuivui pois. Uusia ei tule samaa tahtia tai voi olla, etten pysy kaikissa perässä, mutta joka tapauksessa tämä on meidän pelastus. Ihme tavaraa.

Nyt tulee muutaman päivän tauko, sillä saippua jo niin pieni nykerö, että uusi olisi pitänyt tilata jo aiemmin, mutta tässä arkihässäkässä ei ole muistanut. Mutta iso kiitos. Aivan huippu juttu. Tässä löytyi molluskoihinkin oma saippua ja ne häipyy!


​”Minulla on hidradenitis suppurativa eli krooninen sairaus joka aiheuttaa tulehduksia ihohuokosiin ja hikirauhasiin. Tulehdus aiheuttaa märkiviä paiseita ja on erittäin kivulias. Näitä voi esiintyä kainaloissa, nivusissa, rintojen alla. Yleensä kuitenkin hiostavissa paikoissa. Tulehdukset tulevat ja menevät. Tauti ei ole kovin tunnettu/yleinen, mutta Suomessakin niitä on kuitenkin monella. Minulla on ollut suurimpana ongelmana lähinnä kainalot.

Aloin käyttämään teidän teepuuöljysaippuaa ja kahden kuukauden käytön jälkeen tulehdukset rauhoittuivat ja on nyt pysynyt rauhallisessa tilassa noin neljä kuukautta. Olen käyttänyt myös muita teidän palasaippuoita. Pystyn käyttämään myös teidän Tropical deodoranttia sen ärsyttämättä kainaloitani.
Koen teidän tuotteiden auttaneen elämääni ja aion jatkaa niiden käyttöä myös tulevaisuudessa.


"Teepuusaippualla olen pessyt hiuksia nyt useamman viikon. Nyt hiukset terveen ja tuuhean näköiset, myös ystävät ovat ihmetelleet hiuksiani, eikä tarvii mitään muotoilutuotteita!!"Saaren Taika Sheavoiteesta sanottua

"Haluan kiittää ja antaa palautetta tuotteista. Olen koko ikäni kärsinyt atooppisesta ihosta ja eritysesti kuivasta ihosta kasvoissa. Olen kokeillut monia kalliitakin voiteita eikä kiristys ja kuivuus kasvoista ole helpottunut, usein olen joutunut päivän mittaan usein rasvamaan eikä ole meikkivoiteita voinut käyttää. Kokeiltuani sheaa kasvoilla ja vartalolla on ollut ihana huomata ero, ei enää rasvausta kuin aamulla ja illalla, kaikki kiristys ja kuivat läikät ovat poissa. Nyt olen lisäksi käyttänyt suolasaippuaa ja vartaloa ei tarvitse joka suihkureissun jälkeen rasvata.

Voidedeodorantti on myös ihana, kärsin kutiavista ja ajoittain näppyläisistä kainalosta kaupan deoja käyttäessä, ja hyvin on hienhaju pitänyt poissa. Ja nämä sopivat koko perheelle, lisäksi saa muovijätteen määrää vähennettyä. Myös siivoussaippua on ollut todella hyvä, kädet ei kuiva siivotessa, ei enää tarvitse kumihanskoja käyttää.

Erityiskiitos miedoista tuoksuista, hajuherkkänä nämä sopivat todella hyvin, en koskaan ole voinut huuhteluaineita käyttää enkä tuoksuvia pyykinpesuaineita eikä muitakaan pesuaineita. Pyykkietikasta saa raikkaan ja miedon tuoksun.


2-vuotias poikamme on kokeillut koko apteekin repertuaariin atooppiseen ihoon. Lähes puolesta kokeiluista kiljuu, kun rasvat kirvelee, muutamasta saanut nokkosihottumaa, mutta teidän shealla iho pysyy kunnossa. Eikä olla käytetty kuin kolmen kuukauden ajan vasta. Iso kiitos avusta! Muuta emme enää tarvitse. Ja taitaa se maistuakin hyvälle, kun sormi käy purkista suuhun…vaikka kuinka yrittää valvoa...”


Miehelläni on atooppista kutiavaa ihottumaa mm. polvitaipeissa ja niskassa. Kamomilla voiteella on vähennetty kortisonin tarvetta reippaasti, sekä myös raapimista ja sen myötä ihottumaa/tulehdusta.

Nyt kesällä käytetty hyönteisten puremiin, jotka oireilee itselläni todella voimakkaasti ja voide on helpottanut heti. Myös pieniin palovammoihin on käytetty toimivasti.

Perussheavoidetta käytän itse kasvoihin, kun kärsin hormooninäppylöistä ja itse luulen että on myös aikuisiän aknesta. Kasvot pesen Veera suolasaippualla. Noiden avulla olen saanut ihoni siedettävään kuntoon.”


"​Kuvat minun käsi ihottumasta, joka parani Saaren Taika® Sheavoiteella. 🙂 Mitkään kortisonivoiteet ei toiminu, ja iho vain kupli. Ihottumaan nousi vesikelloja ja meni siitä kohti tosi ohueksi. Sitä kutitti ja kipuili. Sheavoide teki ihottumaan ensimmäisen laitto kerran jälkeen jo pienen suojakuoren, jolloin ihottuma alkoi aikalailla heti paranemaan. Muutaman päivän käytön jälkeen iho oli parantunut ja kutina poissa."


"Saaren Taika® -tuotteilta olen saanut avun ihon kutinaan, aurinkoihottumaan sekä haavojen hoitoon. Varpaiden välissä ollut aukileita, mutta parantununut kamomilla-sheavoita käyttäessä. Tämä on yksi paras Saaren Taika® voiteista. Normi-ihonhoitoon perussheavoi ja kasvoihin pellavasiemenvoide.


Sheavoi: Lapsen vuosi vuodelta pahentunut ihottuma saatiin tällä tuotteella kokonaan pois! Todella huippu tuote. Tätä käytämme joka päivä.


Sheavoi: Ihana tuote. Kynsiin ja sormenpäihin tätä hieron montakertaa päivässä. Yleensä työhanskat kuivattaa sormenpäitä nii että ne ratkeilee, mutta tämän avulla ei ratkeile. Ja kynnetkään ei liuskotu. Tykkään.Saaren Taika Makadamia-sheavoiteesta sanottua

Makadamiaöljy sopii koko meidän perheelle päästä varpaisiin! Nelikymppisille kuiville kasvoille sekä kahdelle teini-ikäiselle tyttärelle ja urheilevalle nuorelle pojalle.


Makadamiaöljy-sheavoide: Tämä voide levittyy hyvin ja kosteuttaa ihon kunnolla. Huipputuote, joka jää itselläni jatkuvaan käyttöön.


 Makadamiaöljy-sheavoide: Ravitsee ihoa, mutta ei rasvoita liikaa. Ihanan raikas tuoksu.


Makadamiaöljy-sheavoide: Hyvä voide, kosteuttaa ihoa hyvin. Ainut miinus voimakkaasta tuoksusta, mutta siihenki pikku hiljaa tottuu.Saaren Taika Kamomilla-sheavoiteesta sanottua


Miehelläni on atooppista kutiavaa ihottumaa mm. polvitaipeissa ja niskassa. Kamomilla voiteella on vähennetty kortisonin tarvetta reippaasti, sekä myös raapimista ja sen myötä ihottumaa/tulehdusta.

Nyt kesällä käytetty hyönteisten puremiin, jotka oireilee itselläni todella voimakkaasti ja voide on helpottanut heti. Myös pieniin palovammoihin on käytetty toimivasti.

Perussheavoidetta käytän itse kasvoihin, kun kärsin hormooninäppylöistä ja itse luulen että on myös aikuisiän aknesta. Kasvot pesen Veera suolasaippualla. Noiden avulla olen saanut ihoni siedettävään kuntoon.”


"Olen kiitollinen kamomilla sheavoiteesta, koska siitä on niin iso apu meidän perheen ihon ongelmiin. Menin ja kokeilin sitä tässä ihan vähän aikaa sitten vaipan aiheuttamiin punoituksiin/ihottumiin. Kamomilla-sheavoide rauhoittikin vaippa-alueen ihon paljon paremmin ja nopeammin. Kun taas esimerkiksi bepanthen ja zinkkisalvat, jotka eivät imeydy kovinkaan äkkiä ja jäävätkin siksi helposti vain hautomaan lisää ihoa."


"Kamomilla shea-voide: mulla ollut muutaman vuoden ongelmia käsien ihon kanssa. Aluksi iho alkaa kutiamaan ja punoittamaan. Sen jälkeen ihoon ilmestyy pieniä ja todella huonosti paranevia pieniä haavoja, jolloin jopa käsien pesu pelkällä vedellä ollut todella kivuliasta. Sitten luin Saaren taika sivuilta samasta ongelmasta ja iho-ongelmat hävinneet/ pysyneet kurissa Kamomilla shea-voiteen avulla. Pitkään mietin, että voiko olla totta! Edelleen käytin lääkärin määräämiä voiteita, joista ei kuitenkaan paljonkaan apua. Kesällä 2018 tilasin ensimmäisen kerran Kamomilla shea-voidetta, kun ajattelin, että kokeillaan nyt sitäkin eihän tässä ole mitään menetettävää. Ja simsalabim…voide on tosiaan auttanut! Nyt syksyn aikana ja alkutalvesta mulla käsien iho ehjä ja siisti. En käytä voidetta päivittäin, mutta se on mulla aina laukussa mukana, jotta voin heti rasvata kädet, jos alkaa vähänkin iho kutiamaan! Suosittelen!"


"Tyttärellä on ns. ”talvijalat”, eli jalkapohjat kuivaa, sitten tulee syviä halkeamia ja ovat sitten tosi kipeätkin. Jo ainakin pari vuotta on kokeiltu kaikennäköisiä voiteita, reseptillä ja ilman, mikään ei oikein kunnolla ole tepsinyt. Nyt ollaan kaksi viikkoa käytetty kamomilla-sheavoidetta ja jalkapohjat on melkolailla ehjät. :)"


"Lähihoitajan kädet on kovilla käsipesun, desinfioinnin ja kumihanskojen vuoksi, kuvista pahempi on otettu silloin kun aloin käyttämään kamomilla-sheaa. Ehdin käyttää varmaan jo viikon ennen kuin tajusin kuvata… Eli käsi oli paljon kauheamman näköinen!!! Toinen kuva on sit just äsken otettu kuva. En ole viikkoon käyttäny voidetta ja käsi on siksi niin kuiva; yövuoroja takana niin on jäänyt oma huolto taka-alalle."


"Puutarhatöitä tehdessäni onnistuin kitkemään rikkaruohojen seassa olleita nokkosia ja tietty paljain käsin. Kyllä poltti makosasti. Äkkiä sisään ja kamomilla-sheavoidetta käsiin. Epäilin vaikutusta kovaan poltteeseen mutta yllätyin positiivisesti kun voide helpotti nopeasti."


"Saaren Taika® -tuotteilta olen saanut avun ihon kutinaan, aurinkoihottumaan sekä haavojen hoitoon. Varpaiden välissä ollut aukileita, mutta parantununut kamomilla-sheavoita käyttäessä. Tämä on yksi paras Saaren Taika® voiteista. Normi-ihonhoitoon perussheavoi ja kasvoihin pellavasiemenvoide.


"Saatuani esikoiseni 3 vuotta sitten alkoi vanha käsi-ihottuma, joka oli ollut vuosia poissa, taas oireilla pahasti. Lapsen ollessa vähän reilu 1-vuotias käteni olivat jo kurjassa jamassa ja piti lähteä hakemaan vahvat kortisonit lääkäristä. Nehän eivät auta kuin tilapäisesti, ongelmat palaavat aina takaisin. Siinä kierteessä olin viime viikon torstaihin asti. Minulla on ihottuma joka nostattaa vesikelloja ja kutiaa kovasti, ja sitten ihoon repeää ilkeitä pieniä haavoja jotka eivät tahdo umpeutua millään. Kuvassa 2 näkyy sellainen. Koko ajan pitäisi olla kumi- tai jotkut muut hanskat kädessä, kun tekee ruokaa, pesee lasta, pyykkää, tiskaa.

Kun sain Kamomilla-sheavoiteen, huomasin eron oikeastaan heti. Haavojen repeäminen käsiin loppui ensimmäisestä rasvauskerrasta (!!). Nyt olen käyttänyt voidetta vasta vähän reilun viikon, ja nyt pystyn pesemään kädet ilman, että aina repeää uusia haavoja, eikä tarvitse edes rasvata kuin 2 kertaa päivässä. Pystyn käsittelemään ainakin joitakin vihanneksia ja hedelmiä ilman että iho ärtyy heti. Sekä töissä että kotona joutuu kuitenkin jatkuvasti pesemään käsiä, töissä jotta välttää flunssapöpöt, kotona koska pienen lapsen kanssa elämä nyt on sellaista että yhtenään pyyhitään pyllyä ja pestään käsiä ja sitä ja tätä ja tuota.

Kuvat eivät kerro koko totuutta. Kestää varmasti pitkään että iho palautuu kokonaan. Mutta tällä voiteella se kyllä palautuu! Oikeasti tämä voide on minulle arjen pelastus ja elämänlaadun parantaja, ja hädin tuskin uskon todeksi että iho on niin paljon parempi näin lyhyessä ajassa. Suurkiitos siis tästä voiteesta! Suosittelen tätä kaikille kavereillekin sekä käytän myös 3-vuotiaallemme, joka ikävä kyllä on perinyt minulta atooppisen ihon."Saaren Taika -luksussarjasta sanottua

"Erityislapsen äitinä (usein kovin kiireistä arkea meillä). Täytyy sanoa, että yksi arjen luxus on ehdottomasti Saaren Taika tuotteet️. Tänään pesin eka kerran tyrni luxus spa saippualla, ja täytyy sanoa ettei voi olla parempaa! Ihana pehmeä vaahto, hyvä tuoksu, ja iho pehmeistä pehmein️! Iso kiitos tuotteesta!"


"Tyrnisaippua rauhoittaa ja vähentää välittömästi punaisuutta ruusufinnisellä ihollani – haluan voidetta kanssa!"


"Olen aika varautunut kaikkeen uuteen ja usein mietin, onko tämä nyt sitä mitä luvataan. Eilen laitoin koekäyttöön karpalo spa saippuan epäilevässä mielessä. Saunan jälkeen pesin itseni kyseisellä saippualla. Ja huh, miten yllätyin positiivisesti. Saippua oli tosi vaahtoavaa ja jätti aivan ihanan pehmeyden ja kosteuden iholle. Tuoksu on luksusta. Jätin rasvaamatta ihoni illalla ja tänään en katunut sitä, että en rasvannu. Tämä on todella kosteuttavaa eli näinköhän tarvitsee enää rasvata. 🙂"


"Karpalo Luxus spa saippua on kyllä hintansa väärti ja riittoisa, olen nyt kuukauden käyttänyt ja arvioisin, että n.1/4 tai 1/3 osaa saippuasta kulunut 🙂 Kolmen päivän käytön jälkeen oma kuiva ihoni on ihanan tuntuinen ja kostea. Karheus ja hilseily katosi, tuoksu on mitä miellyttävin (myös mieheni ihastui tähän saippuaan, heh, aivopesu alkaa onnistua), vaahtoaa kivasti ja siinä ohella peseminenkin on miellyttävää."


"Saippuassa on käytetty useita tehokkaita ja vitamiinirikkaita ainesosia mm. kosteuttamaan, hoitamaan, puhdistamaan ja auttamaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Saippua on LUXUS saippua kotispa käyttöön, ei mikään tavallinen saippua. Kyllä tekee hyvää rentoutua kunnon kylvyssä ihanan luxussaippuan kanssa."


"Monoi-voide on nyt mun kasvoille ykkösjuttu. Näillä pakkasilmoilla mun iho kuivuu normia enemmän. Tää voide on helppo levittää, kosteuttaa hyvin ja lisäksi mieto ihana tuoksu. Ja yllättävää kyllä, pieni määrä riittää."Saaren Taika -hiustenhoitotuotteista sanottua


"Hieroin aluksi kamomilla hoitoainepalaa aivan liikaa hiuksiin, kunnes opin, että se palalla sively todellakin riittää. Olen ollut hirmutyytyväinen tähän hoitoaineeseen sekä siksi, että se toimii ja siksi, että sen käyttö vähentää taas yhden muovipakkauksen taloudesta (kuten palashampookin). Aluksi kauhistelin pienen palan hintaa, mutta se on tosi riittoisa ja kestää oikealla tavalla käytettynä kauan."


"Kolme kertaa nyt pessyt Greippishampoolla ja olen positiivisesti yllättynyt. Ennakkoluulot on vaahdotettu viemäriin. Jos tämä tunne hiuksissa on pysyvä, niin tulee palashampookin olemaan elämässäni."


"Tähän mennessä paras palashampoo, jota olen käyttänyt. Ei tahmaa ja olen aika monet palashampoot kokeillut läpi! Hiukset pysyvät puhtaan tuntuisina pitkään, mutta shampoo ei kuitenkaan kuivata hiusta. Hiukset ovat myös helpommin käsiteltävät."


"Greippishampoopala vaahtoaa hyvin ja pesee hiukset puhtaiksi. Olen huomannut, että hiukset eivät rasvoitu samaan tahtiin kuin ennen palashampooseen siirryttyäni. Ei lätistä hiuksia vaan hiukset jäävät ihanan kuohkeiksi palashampoolla pestessä."


"Saaren Taika -tuotteet ovat vastaus minun rukouksiini puhtaista, lisä- ja säilöntäaineettomista tuotteista. Aloitin sheavoiteesta, jota alussa ihmettelin että miten siitä muka saa mitään irti kunnes keksin että pieni pala kämmeneen ja sitä hetken hieroo niin muuttuu notkeaksi, sillä rasvaan kasvot ja kropan, pienellä määrällä saa itsensä rasvattua. Suolasaippualla pesen nassun ja karpalosaippualla kropan. Saippuan tuoksu on ihana! Toimii siis samalla kylpyhuoneen huonetuoksuna. Hiukset saa pöyheyttä Tyrnipalashampoolla ja latvat kiillon hoitoainepalalla. Huulet tulee suudeltaviksi Hunajahuulivoiteella. Pyykkietikka saa pyykin pehmeäksi ja pesukonekin raikastuu. Kauniit kääreet säästän. Luontokin kiittää näistä tuotteista."


"Kun alun tahmeus ohitse kemikaalien poistuttua hiuksista, ovat hiukset ihanan tuntuiset. <3"


"Todella hyvä hoitoaine, todella pieni määrä riittää omiin hiuksiini. Syksyllä kokeilin myös koiran turkkiin, jolla on puoliksi villakoiran turkki, joka takkuuntuu helposti. Helposti on voitu pitää turkki näin talvella pitempänä, kun helposti harjaamalla vähäiset takut hoituu ja turkki on muutenkin ihanan silkkisen tuntuinen."


"Tämä on mun uusi luottosuosikki teidän shampoon ohella. Alkuun olin hieman skeptinen, sillä hiukset jäivät muutamien ensipesujen jälkeen rasvaisen tuntuisiksi mutta parin viikon kokeilun jälkeen kokeilu palkitsi ja hiukset jäivät ihanan pehmeiksi ja aivan erituntuisiksi kuin ennen. Hyvällä tavalla siis vain. Olen siis ollut tyytyväinen kamomillahoitsikkaan pitkien hiuksieni kanssa. Sanottakoon vielä että alkuun oli kankeutta levittämisen kanssa, mutta kun kampaustekniikan otti käyttöön se osoittautui parhaaksi."


"Suosittelen lämpimästi hoitoainepalaa <3 Vihreä Tee & Kamomilla shampoopesun jälkeen sipasen Kamomilla hoitoainepalaa kolmasti hiuksiin (puolipitkät), hieraisen ja annan vaikuttaa sen aikaa kun pesen Saariston suolasaippualla tai Tyrni spa saippualla vartalon. Lyhyt huuhtominen, hetki pyyhkeen alla ja harjaan hiukset suoriksi. Ihan mahtava tuote! Olen huomannut, että vettäkin kuluu vähemmän kun käytän ihania Saaren Taian tuotteita, tuotteet huuhtoutuu niin helposti pois.


"Olen nyt n. 1,5 kk käyttänyt yhtä hoitoainepalaa, hiukset tuntuu paljon elinvoimaisemmilta ja tällaiset luonnonkiharat hiuksetkin pysyy aisoissa eikä ole enään pörröiset. Parasta, että nyt vasta rupee pala olemaan loppu, kun taas kaupan hoitoaine kestää mun paksujen ja pitkien hiusten takia vain 7-10 pvä. En kyllä enään vaihda kaupan tuotteisiin takaisin, hiukset voi paremmin kuin aikoihin."


"Palashampoo on ollut kokeilussa, ja voin sanoa että hiukseni ei ikinä ennen ole ollut näin puhtaat ja kiiltävät! Hoitoainetta ei olla vielä testattu, mutta ainesosaluettelon perusteella voisin kuvitella miten pehmeät ja tuoksuvat hiuksista tulee tällaisen käsittelyn jälkeen."


"Hyvin pesee palashampoo hiukset. Hiuspohja voi niin paljon paremmin ja ei kutise, kun näitä Saaren taika -tuotteita käyttää."


"Itse en tartte hoitoainetta, mutta tyttärelle olen miettinyt, että pitäiskö kokeilla, koska hänellä niin kovin pitkät helposti takkuuntuvat hiukset. Tosin palashampoon jälkeen helpompi nekin on harjata kuin normaalin shampoopesun jälkeen. 


"Hoitoaine on todella riittoisa ja toimii hyvin. Paremmin kammattavat hiukset kun ”kaupan aineilla”. Ohuet hiukset ei rasvoitu yhtä pahasti kun noilla ”kaupan litkuilla”. Tykkään kovasti."


"Hoitoaine ollut käytössä muutaman kk:n pitkään pörröiseen tukkaan. Ihananlaisesti silottaa, mutta sopivasti suittuna ei kuitenkaan liikaa, tai tee hiuksia raskaiksi. Alkuun oli vaikea annostella oikein, kun tuntui, että hiuksiin ei tule mitään, vaikka tulikin. Tykkään hurjasti ja aion jatkaa käyttöä."


"​Hoitoainetta menee juuri sopiva määrä hieroessa latvoihin, eikä valu viemäriin ylimääräisinä kasoina."


"Hoitoaine poistaa todella tehokkaasti sähköisyyttä ja pitää pörröiset, luonnonkiharat hiukset kurissa. Aivan huipputuote <3 "


"Kamomilla -hoitopala tekee hiuksistani silkkisen sileät ja kiiltävät."Muutaman kk käytön jälkeen olen ollut oikein tyytyväinen
hoitoainepalaan. On riittoisaa, selvittää hiukset hyvin ja on nopeaa käyttää sivelemällä hiuksiin."


"Hoitoaine on käytössä. Tosin harvoin, ei tarvi joka kerta laittaa. Yleensä innostun laittamaan liikaa ja sitten muutenkin paksu ja tuuhea tukka nousee kokonaan pystyyn – mutta sentään kiiltää! Tuoksu on hyvin mieto. En hirveästi tykkää tuoksua yhtään miltään, mutta siedän tätä. Eikä tule mitään allergiaoireita ja se on tärkeintä."


"En ole ikinä ennen käyttänyt hoitoainepalaa ja en pysty kokemusta muuten kuvailemaan kuin, että en ole parempaa hoitoainetta käyttänyt! Mulla on tosi hankalat hiukset, ne on kuivat ja rasvaiset nopeasti. Niissä on työtä, kun yltävät myös puoleen selkään asti. Havaintoja testistä on, että pieni määrä riitti minunkin hiuksiin ja tuntui kuin ”oikeaa” hoitoainetta olisi käyttänyt. Hiukset jäi sopivan liukkaiksi takkujen selvittämiseen ja päänahka rauhoittui. P.S. Hiukset jäivät tuoksultaan luonnonraikkaiksi."


”Käkkärä tukka ja jatkuva pesuaineiden hukka. Aloin muovipurkkien käyttöä vähentämään ja vaihdoin hiustenpesutuotteeni Saaren Taikaan®. Nyt kiittää luonto ja tukka, loppuu se jatkuva muoviputelien hukka! Kamomilla hoitoainepala sekä teepuushampoo mulla yhdessä hyvin toimii, kun Johanna laadukkaat raaka-aineet niihin omin kätösin poimii. Kiitos ihanista tuotteista!”


"Tyrnishampoo: vaahtosi hyvin pestessä ja pesun jälkeen hiukset tuntuivat jos voi sanoa kevyiltä. Aamulla hiukset olivat kiiltävät eikä tahmaisuutta ollut."


"​Hiukset saa pöyheyttä Tyrnipalashampoolla ja latvat kiillon hoitoainepalalla."


Ostin mökille Greippishampoon ja sen jälkeen emme ole muuta käyttäneet, ei tarvitse hoitoainetta, hiukset ovat puhtaat ja ihanan pehmeät. Myös perheen nuoriso käyttää tätä eli hyvää on!!


Greippishampoo testattu lomalla mieheni kanssa ja ihan ihan huippu. Ja mikä parasta ei vie tilaa rinkassa ja ei paina paljoa.


”Aluksi hiukset jäivät tahmeaksi. Siirryin kaksoispesuun, jolloin tahmeus katosi. Sen jälkeen on normipesu riittänyt. Tää on mun juttu."


Kamomillashampoo:
Ensin vähän taustaa. Minulla on yli kolmekymmentä vuotta sitten todettu psoriasis. Se on aina ollut melko lievänä. Viimeisten vuosikymmenten aikana ainoa oireileva alue on ollut päänahkani. Se on myös reagoinut voimakkaasti mm. murheisiin ja stressiin eikä ole kai koskaan ollut täysin oireeton. Kuivuuteen ja hilseilyyn taipuvaisessa päänahassani on paikoitellen ollut hyvinkin sitkeää ja paksua ”psorikarstaa”, joka on tuntunut selkeinä kasoina hiusten joukossa. Käytössäni on ollut oikeastaan vain yksi kampaamotuotteiden luottoshampoo. Saman tuotesarjan muita hoitotuotteita olen käyttänyt, kun päänahka on ollut erityisen huonossa kunnossa. Aika ajoin olen sortunut muun merkkisiin tuotteisiin, mutta aina sen on saanut huomata lisääntyneenä kutinana ja kuivuutena päänahassa.

Hiukseni ovat aina olleet pitkät tai puolipitkät enkä juuri lainkaan ole käyttänyt niissä mitään muotoilutuotteita, värejä tai käsittelyjä. En edes muista, milloin niissä olisi ollut kiharat tai purkista saatavaa sävyä. Pesen yleensä hiukseni pari kertaa viikossa riippuen toki tekemisistä ja touhuista sekä vuodenajasta.

Nyt, kun sain vihiä siitä, että pääsisin testaamaan vihreä tee & kamomilla shampoota, pyysin äitiäni tekemään päänahkani ”psoritarkastuksen”. Se oli viikkoa ennen ensimmäistä vihreätee-kamomilla shampoolla pesua. Silloinkin päänahassani oli reilusti juuri tuollaisia paksuja ja sitkeitä hilseileviä psorikohtia sekä punoittavia laikkuja.

Ensimmäinen kokemukseni uudesta shampoosta oli mieluinen. Se vaahdotti hyvin ja hiukset tuntuivat heti puhtailta. Menin nukkumaan märällä tukalla ja siitä huolimatta hiukset oli helppo harjata aamulla ja tuntuivat kuivina sileiltä ja pehmeiltä. Päänahassa en huomannut vielä ensimmäisen pesun jälkeen mitään erityistä, mutta toisaalta en tuntenut myöskään tavanomaista uuden tai vieraan shampoon tuomaa kutinaa, joka yleensä tuntui jo seuraavana päivänä, kun olin käyttänyt muuta kuin luottoshampoota. Näin ollen olin ja olen hyvin toiveikas!

Heti pari päivää ensimmäisen pesun jälkeen pyysin äitiäni taas tekemään päänahan tarkastuksen. Tälläkin kertaa psorilaikkuja oli, mutta pienempinä kasoina eikä hilsekarsta ollut niin tiukasti hiuksissa kiinni, kun sitä varovasti rapsutti.

Nyt kahden viikon käytön ja viiden pesun jälkeen istuin jälleen äitini eteen tarkastusta varten. Sitkeää psorikarstaa ei ollut oikeastaan lainkaan. Myös punoittavat laikut olivat hävinneet. Kuivuutta ja hilseilyä oli vielä jäljellä, mutta aivan selvästi päänahkani oli tullut paremmaksi! Hiukset puhdistuvat shampoolla helposti ja nyt olen käyttänyt Kamomilla hoitoainepalaa hoitamaan ”ponihäntäkohtaa” ja latvoja. Hiukseni tuntuvat tuuheilta, elinvoimaisilta ja ne kiiltävät aiempaa enemmän. Mielestäni myös hiustenlähtö on vähentynyt. En ole huomannut, että hoitoaine vaalentaisi hiuksiani, mutta aivan varmasti se (tai shampoo tai molemmat yhdessä) on tuonut lisää kiiltoa. Väriltään hiukseni ovat perus maantienruskeaa ;o) ja aurinko kesäaikaan vähän raidottaa niitä.

Hoitoaine tuntui aluksi siltä, että jäiköhän sitä hiuksiin lainkaan, mutta harjatessa sen huomasi vaikka pelkän shampoopesun jälkeenkin koin hiukseni helposti harjattaviksi. Pihasauna oli huono paikka hoitoaineelle. Tuntui, että lämpö saa sen murenemaan, vaikka pala olikin tilassa hyvin alhaalla.

Kuten aiemmin kirjoitin, niin joko shampoo tai hoitoaine tai molemmat yhdessä ovat tehneet hiuksistani selvästi tuuheammat ja terveemmät.Saaren Taika -kasvonaamioista sanottua

"Ostin LumousSolahteelta Tampereelta viime viikolla uuden Kaoliinisavi-Vihreä tee naamion ja testasimme sitä kolmen ihmisen voimin: 18v tyttö, 20v poika ja minä 50v nainen. Kaikilla meillä on oikein haastava iho mutta koimme saaneemme apua savinaamiosta.

Testailu jatkuu mm eri nesteiden muodossa. Ensimmäisellä kerralla sekoitimme jauheen veteen. Haju ei ollut kovin miellyttävä, vävykokelaan mielipide hajusta oli "luonnonmukainen haju" 😂. Mutta iho naamion jälkeen oli meillä kaikilla ihanan pehmeä.

Seuraavana päivänä nuorille nousi näppyjä (molemmilla akneiho, toisella lääkekuuri) merkiksi, että naamio tehosi. Itselläni iho on rauhallinen ja pehmeä vielä 5 päivän jälkeenkin (psori, couperosa, ruusufinni-iho).""


"Ensimmäistä kertaa kokeilin ja iho tuntui niin ihanalta pesun jälkeen."Saaren Taika -pyykkietikoista sanottua

"Tytär pelaa futista ja treenivaatteet hais välillä aivan kuvolta. Itse olen yliherkkä hajusteille joten oltiin jo aivan epätoivoisia kunnes koitin teidän pyykkietikkaa. Kumma juttu. Ei ärsytä klyyvaria ollenkaan ja likan kuteet ei löyhkää enää!!! Hei aivan supermahtava tuote! Isot kiitokset koko meidän perheeltä ja varmaan futisjoukkueeltakin."


"Ensimmäinen pullo käytössä ja hyväksi havaittu. Ihana etenkin kylpypyyhkeiden pesussa. Olen hajuherkkä ja käyttänyt hajusteettomia pesu- ja huuhteluaineita vuosia, joten vähän arvuuttelin… Turhaan."


"Laventeli pyykkietikka käytössä ja on uskomattoman tehokasta❤️ Olen täysin rakastunut tuotteeseen. Pyykistä tulee pehmeää ja sähköisyyden poistaa loistavasti. Tuoksu on jotain taivaallista."


"Erittäin monipuolinen aine. Käy esim. huuhteluaineeksi, tiskikoneeseen kirkastusaineeksi, raikastukseen, hikisten vaatteiden liotukseen ennen pesua jne."


"Petivaatteet tuoksuu talvellakin raikkaille – melkein kuin ois ulkona kuivatettu :)"


"Oli tuossa pyykkietikka loppu ja jouduin käyttämään huuhteluainetta ja olipa kauhea kokemus. Haju oli jotenkin ylitunkeva, lakanat ja muut raskaita sekä tahmaisen tuntuisia. Kun on pyykkietikkaa käyttänyt, ei ole näitä ongelmia ollut. Ja miten monikäyttöinen se on. Käytän siivouksessa ja sohvan raikastuksessa koirien jäljiltä. Tunkainen haju katoaa nopeasti."


"Olen kokeillut useita eri valmistajien pyykkietikoita ja todennut että Saaren Taian pyykkietikka on kotimaisuutensa ja biohajoavuutensa ansiosta pyykkietikoiden aatelia."


"Se on vaan niin ihana ottaa pyykit koneesta, kun ne on puhtaat ja raikkaat. Pyykkietikan tuoksu haihtuu, mutta se puhtauden tunne on erilainen kuin ilman pyykkietikkaa. Sama fiilis laadukkaasta tuotteesta kun käyttää palasaippuaa ja -shampoota. Arkeen hemmottelua!"


"Meillä on 91-vuotias pirteä ja toimelias sukulainen, joka on pitkän elämänsä aikana oppinut hyödyntämään siivoukseen ja muihinkin arkipäivän toimiin etikkaa. Etikan avulla poistetaan pahat hajut kotoa, pyykeistä. Jalatkin raikastuvat etikkakylvyllä. Saaren Taian pyykkietikka sai hänen kasvonsa hymyyn, että oikein on olemassa yritys, joka tietää, mikä tehoaine etikka onkaan. Kyllä vanha kansa tietää ja siirtää tätä viisautta myös muille sukupolville."


"Olin alussa skeptinen ja pelkäsin, että vaatteet alkavat haista etikalta. Hui, hai, niin ei käynytkään! Vaatteisiin tuli sen sijaan raikas tuoksu, ihan kuin ne olisivat ulkona kuivuneet."


"Käytän pyykkietikkaa lattianpesuvedessä loraus mukana. Koirilla on oma huone, joka välillä haisee koiralle. Ei haise pesuaine-etikkakäsittelyn jälkeen."


"Vasta hiljattain sain viimein hankittua tätä himoitsemaani pyykkietikkaa (Talvi) ja kun olin käyttänyt sitä pyykin huuhteluun, levisi koko huusholliin ihana, raikas tuoksu, jonka mieskin kotiin tullessaan huomioi. Kostutan myös pölyrättiä pyykkietikalla ja pölyjen tilalle jää raikas tuoksu. Seuraavaksi kokeilen lisätä silitysrautaan veden sekaan tuomaan tuoksua."


"Pyykkietikkaa ollaan kokeiltu ja se on ollut ihanaa, varsinkin vauvanvaatteet on tulleet pehmeäksi ja lievästi hajusteyliherkälle ei aiheudu oireita niistä!"


"Kaksikymmentä vuotta ulkovarastossa säilössä ollut ryijy raikastui Saaren Taika pyykkisaippualla ja pyykkietikkkahuuhtelulla. Väritkin kirkastuivat ihanasti."


"Mielestäni pyykinpesukone on pysynyt puhtaampana ja raikkaampana. Pyykit eivät enää haise tunkkaiselle pesun jälkeen. Olen myös laimentanut pyykkietikkaa suihkepulloon ja käyttänyt sitä ihan yleispesuaineena – toimii!"


"Hajusteille allergisoituneena tätä voin käyttää ja halvemmatkaan urheiluvaatteet eivät ala haista. Lisäksi vältän luonnon turhaa kuormittumista."


"Ensimmäinen pullo pyykkietikkaa Puuterin tuoksuista kokeilussa. Positiivinen yllätys oli se, että omaan nenään voimakasta etikan tuoksua ei puhtaassa pyykissä ole ollut lainkaan. Pyykit tuntuvat raikkailta ja puhtailta. Ens kerralla seuraava tuoksu kokeiluun?"


"Saaren Taika -tuotteet ovat vastaus minun rukouksiini puhtaista, lisä- ja säilöntäaineettomista tuotteista. Aloitin sheavoiteesta, jota alussa ihmettelin että miten siitä muka saa mitään irti kunnes keksin että pieni pala kämmeneen ja sitä hetken hieroo niin muuttuu notkeaksi, sillä rasvaan kasvot ja kropan, pienellä määrällä saa itsensä rasvattua. Suolasaippualla pesen nassun ja karpalosaippualla kropan. Saippuan tuoksu on ihana! Toimii siis samalla kylpyhuoneen huonetuoksuna. Hiukset saa pöyheyttä Tyrnipalashampoolla ja latvat kiillon hoitoainepalalla. Huulet tulee suudeltaviksi Hunajahuulivoiteella. Pyykkietikka saa pyykin pehmeäksi ja pesukonekin raikastuu. Kauniit kääreet säästän. Luontokin kiittää näistä tuotteista."


"Ah, kalat vedessä tyytyväisinä uivat. Veteen ei kertynyt enää ikävää mikromuovimoskaa. Ihottuma ihmisten ihoilla loisti poissaolollaan. Olimme kaikki vaihtanut kemikaalit Saaren Taian Pyykkietikkaan."


"Käytän pyykkietikkaa niin kotitalousjäteroskisämpäreiden kuin vaipparoskiksenkin pesussa. Pesen myös saunan lauteet ja matot pyykkietikalla."


"Pyykkietikka raikastaa kivasti mm. navettavaatteet ja pojan inttivaatteet. Hyvä tuote!"


"Pyykkietikat ovat ihan loistavia. Testasin joskun kilpailijan tuotetta, mutta en pitänyt siitä, joten palasin jälleen Saaren Taika pyykkietikoihin. Ovat ihan loistava tuote, laadukas ja vielä kivannäköisessä pullossa."


"Luontoyställisyys on parasta tuotteissanne ja tuotteita ei ole testattu eläimillä. Olen ostanut pyykkietikkaa ja vaatteet tuoksuvat raikkaalta."


"Pesen vaatteemme hajusteettomasti, koska meillä on pieni vauva. Pyykkietikat raikastavat pyykin ihanasti, mutta tuoksu ei jää vahvana kuivaan pyykkiin."


"​Pyykkietikalla saa raikkaat ja ekologisesti pyykit pestyä. Ei allergisoivia pyykkiaineita."


"Laventeli-pyykkietikka on ehdoton suosikkini! Aloin jo karsia vaatekaapistani tunkkaisen hajuisia tummia vaatteitani, mutta sattumalta löysin teidän pyykkietikkanne. Ajattelin, etten mitään ainakaan menetä, jos annan sille mahdollisuuden. Laitoin heti ensimmäisenä kaikki ällöttävän hajuiset tekstiilit pesuun pyykkietikan saattelemana, mutta odotukset eivät olleet kovin korkealla – varsinkin sen jälkeen kun haistoin pullossa olevaa etikkaa. Pesun ja kuivauksen jälkeen kaikki epäilykseni osoittautuivat kuitenkin turhiksi – vaatteeni tuoksuivat normaalilta, puhtaalta pyykiltä! Melkein puolet vaatekaappini sisällöstä ovat tummia matalassa lämpötilassa pestäviä vaatteita, jotka helposti muuttuvat tunkkaisen hajuisiksi. Olin siis todella onnellinen siitä, ettei minun tarvinnutkaan viedä kaikkea kierrätykseen. Tää pyykkietikka pelastaa tekstiilejä – ja on vielä luontoystävällinenkin!"


"Käytössä on pyykkietikka, joka on aivan loistotuote erityisesti mulle, joka säännöllisesti unohtelen pyykkisatsin koneeseen. Ja käytän sitä joka tapauksessa kaikissa koneellisissa sekä suihkuttelen kassiin unohtuneisiin salikenkiin…"


"Pyykkietikka ollut positiivinen yllätys. Raikas, mutta puhdas lopputulos aina."


"Ne Saaren Taika pyykkietikat, joihin minä olen tutustunut, tulevat jäämään käyttööni. Tuoksut ovat olleet hurmaavia ja todella hyviä (Raikas, Syksy, Pirtsakka). Pyykkini, mm. pyyhkeet ovat kirkastuneet, pyykki on todella raikkaan tuoksuista ja samoin pesukone. Lisäksi myös pyykin sähköisyys on vähentynyt."


"Mulla monta tuoksua, käytän pesukoneessa ja suihkuttelen lattiakaivoihin, suihkutan pölyrättiin, johon myös siivoussaippuaa. Jopa miesten työvaatteet raikastuu (öljyiset). Nyt kokeilen astianpesukoneeseen."


"Pyykkietikka on ollut jo pitkään käytössä. Onhan se ihan ylivoimainen huuhteluaine!"


"Varmasti on kysyntää noille vahvemman tuoksuisille, musta tää oli tosi bueno vahvuus. Käytin normaalia pienemmällä annostuksella, mutta silläkin tuoksu oli ihanan selkeä ja kun laitoin pyykit kuivamaan niin mun pikkukämppä tuoksui monta tuntia niiiin hyvälle eikä migreeni muistutellut kertaakaan itsestään, kun eteeristen tuoksu on niin paljon raikkaampi! Ehdoton plussa riittoisuus, hyvä ja selkeä luonnollinen tuoksu jäi kuiviin vaatteisiin tosi kivasti tuoksumaan myös! Varmasti tällä saadaan houkuteltua entistä enemmän niitä huuhteluaineiden käyttäjiä pyykkietikan puoleen.


"Pyykkietikka ollut käytös, huikee tuote. Vie hajut ja tuo raikkauden."


"Pyykkietikka on ihan ykköstuote, suosittelen lämpimästi joka kotiin! Tulee raikas tuoksu pyykkeihin ja sillä lähtee jopa musta hiusväri vessan altaasta…"


"Pyykkietikkaa olen käyttänyt, täytyisi ostaakin sitä lisää, koska aivan kun sitä käyttäessä pyykit olisivat vähemmän koiran karvojen kuorruttamia. Kevät ja karvanlähtö…"


"Pyykietikka on erinomaiseksi havaittu. Voi käyttää muuhunkin, kuin pyykinpesuun."


Pyykkietikka on ympäristötietoiselle (vai -tuskaiselle?) ja allergiselle perheenäidille helpotus ja arjen sulostuttaja.”


"Saaren Taika pyykkietikalla raikastuu myös lemmikkien lelut!"


"Minulla ollut käytössä tuo pyykkietikka. Ei enää koskaan huuhteluainetta."


"Tyttäreni sanoi eilen, että eteisen kaapissa haisee. Niinpä hetken tutkittuani asiaa löysin miehen kovassa käytössä olleet pihahanskat, jotka haisivat ihan hirveelle. Mietin, että heitänkö pois vai mitä teen. Päätin yrittää pyykkietikalla, joten laitoin ne likoomaan pyykkietikkaveteen. Ja ta daa, haju oli kokonaan poissa puolen tunnin liotuksen jälkeen. Tänään vielä tarkistin tilanteen, ei mitään tietoa hajusta. Kyllä pyykkietikasta on moneen :-)"


”Haluan kiittää ja antaa palautetta tuotteista. Olen koko ikäni kärsinyt atooppisesta ihosta ja eritysesti kuivasta ihosta kasvoissa. Olen kokeillut monia kalliitakin voiteita eikä kiristys ja kuivuus kasvoista ole helpottunut, usein olen joutunut päivän mittaan usein rasvamaan eikä ole meikkivoiteita voinut käyttää. Kokeiltuani sheaa kasvoilla ja vartalolla on ollut ihana huomata ero, ei enää rasvausta kuin aamulla ja illalla, kaikki kiristys ja kuivat läikät ovat poissa. Nyt olen lisäksi käyttänyt suolasaippuaa ja vartaloa ei tarvitse joka suihkureissun jälkeen rasvata.

Voidedeodorantti on myös ihana, kärsin kutiavista ja ajoittain näppyläisistä kainalosta kaupan deoja käyttäessä, ja hyvin on hienhaju pitänyt poissa. Ja nämä sopivat koko perheelle, lisäksi saa muovijätteen määrää vähennettyä. Myös siivoussaippua on ollut todella hyvä, kädet ei kuiva siivotessa, ei enää tarvitse kumihanskoja käyttää.

Erityiskiitos miedoista tuoksuista, hajuherkkänä nämä sopivat todella hyvin, en koskaan ole voinut huuhteluaineita käyttää enkä tuoksuvia pyykinpesuaineita eikä muitakaan pesuaineita. Pyykkietikasta saa raikkaan ja miedon tuoksun.”Saaren Taika -siivoussaippuasta sanottua

"Helpottanut elämää, kun tajusin että ei ”mainoksen uhrina” tarvitse ostaa joka asialle omaa puhdistusainetta. Koko kodin siivous hoituu tällä, ja vieläpä kemikaalittomasti!


"En enää tarvitse muita pesuaineita. Kaikki tasot, niin puiset kuin keraamiset, tulevat kerralla puhtaiksi. Uunipellistä irtoaa palanut rasva ja pesualtaat ovat kiiltävän puhtaat. Kylpyhuone puhdistuu yhdellä aineella ja pyykinpesukonekin näyttää taas upouudelta. Mökillä voi pesuveden huoletta heivata kirsikkalehtoon."


"Jos on to-del-la hankalaa kalkki- ja pesuainesaostumaa suihkukaapin laseissa (muutaman edellisen vuokralaisen jäljiltä), eikä niihin tehoa mikään aine (ei edes se kaamea ammattilaismyrkky, jonka höyryt suurinpiirtein salpaavat hengityksen), voi ”raakaa” siivoussaippuaa hangata suoraan hieman kostutettuun karhunkieleen ja pestä vuosien liat helposti pois lasipinnoilta. Olin aivan ällistynyt lopputuloksesta, vaikka siivoussaippua on suihkeena käytössä jo muualla talossa."


"Ehdottomasti auton pesussa haastavin kohde, josta tuote selvisi puhtain pistein!!!! Kokeilkaa ihmiset ihmeessä!!!"


"Keittiön ja kylpyhuoneen siivouksessa olen käyttänyt, samoin esim. tahmajälkien poistamiseen ikkunoista."


"Olen tehnyt muuttosiivouksen, kämppä oli aivan kamalassa kunnossa uunia myöden. (Uuni oli järkyttävässä kunnossa ja nykyään on kuin uusi.) Myös villasukkien pesuun olen käyttänyt. Siivoussaippualla olen pessyt kämpän lattiasta kattoon ja saippualla lähti joka paikka aivan ihanan puhtaax. Sen jälkeen en olekaan muuta käyttänyt. On hyvä ja ekologinen. Eikä ole ärsyttänyt meiän allergikko/astmaatikko pesuetta. Olisi mahtavaa vielä kokeilla sitrusta, koska sitrus on <3"


"Esim. nämä perkolaattorin sisäosat pesty siivoussaippualla. Keittönpinnat, jääkaappi sisältä, lattiat, auton pesussa käytetty. En edes muista missä kaikessa olen käyttänyt. Ihan parasta, pois en vaihda. Kiitos Saaren Taika!"


"Kylppärin pinttynyt lika kaakeleiden välissä lähti pois samoin kun sähköhella lähti puhtaaksi ilman kamalia kemikaaleja."


"Kaikkeen kodin siivoukseen koirataloudessa ja erityisen helposti sillä irtoaa rasva teräksisen liesituulettimen pinnasta."


"Oon käyttäny kaikille kodin pinnoille, uuniin, ikkunoiden pesuun, tahrasaippuana. Hyvä on ollut! Turvallinen pesuaine vaikkapa lastenistuimelle tai rattaille, eikä suihkutettunakaan ota astmaatikon henkeen. Teinipoikaki kyselee, kun vaikka kenkiä putsaa, että missä se saippua jolla lähtee puhtaaksi. Täytyy siis olla hyvä."


"​Ihana, kun voi siivota samalla aineella lähes joka paikan! Ja voi siinä sivussa käyttää tiskaukseenkin. Ei tarvitse kumihanskoja, kun ei ärsytä herkkää ihoa. On siis monin tavoin täydellistä."


"Olemme aloittaneen muuttosiivouksen pikkuhiljaa. Olisi pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvaa, mutta ikkunalaudat ulkopuolelta pesun jälkeen muuttivat talon ilmettä kummasti ja toki ikkunatkin. Keittiö taitaa olla talon rasvaisin ja ikävin paikka johon vuosien saatossa kaikki on pinttynyt. Pikkuhiljaa sitä tässä siivoillaan, mutta ei ongelmia! Pahimpiin paikkoihin hieron saippuaa ihmesieneen ja pinnat ovat kuin uudet. Kohta en raaski muuttaa pois!"


"Meidän taaperolla on unipupu, lempipupu, Pentti nimeltään. Pentti on jokapaikassa mukana, aina. Pentti kerää itseensä siis jokapaikasta aina vähän lisää väriä. Alkuperäinen väri on valkoinen, mutta tällähetkellä hän on aika tumman harmaa ja kaipaa pientä kylpyreissua. Pentin kylpyrutiineihin kuuluu Saaren Taika siivoussaippualla perusteellinen hieronta, jonka jälkeen hän pääsee suureen karuselliin pyörimään (pesukone). Pentti palaa tämän kylpyreissun jälkeen taaperon kainaloon vaaleampana ja jatkaa seikkailuita taaperon mukana kunnes on jälleen seuraavan kylpyhetken aika."


"Liitteenä kuvat meidän vohveliraudan kannesta ennen/jälkeen siivoussaippuan. Ja montaa ainetta on kokeiltu ennen tätä. Sitkeässä oli rasvatahrat, mutta toiseksi jäi siivoussaippualle! Laite on vanha, eikä sitä ole käytetty ainakaan kahteen vuoteen, joten mistään uusista tahroista ei ole kyse. Kiitos tästä maailman parhaasta siivousavusta!"


"Upean aurinkoisen päivän ulkoilu vaihtui ihan vahingossa Sitrus siivoussaippuan kanssa yhteisiin hetkiin sisätiloissa kaakeleita ym. lavuaareja ja kaappien ovia kiilotellessa. Ei pysty lopettamaan yksinkertaisesti. Oikeesti kaikki lähtee. Tolulla hinkatut eivät enään näytäkään pestyiltä. Ei tarvita harjaa tai muuta hinkkausjuttua, pelkkä rätti riittää tai esim. ex-miehen kalsarit."


"Liesituulettimen pesu. #Saarentaika siivoussaippuaa nokare suihkupullossa. Suihkaukset rasvaa kohti ja 10 minuutin kuluttua huuhdellaan ja hymyillen laitetaan paikalleen. Ei hajua tai myrkyllistä höyryä missään. Kokeilkaahan itse niin uskotte. Minä en uskonut ennen kuin kokeilin."


"Hinkkasin takin ja nuo mustat siivoussaippualla. Annoin vaikuttaa, nakkasin koneeseen. Laitoin vielä lisäksi pyykinpesuainetta mutten tiiä oisko tarvinnut..."


"Sain joulupukilta Saaren Taian Greippi Siivoussaippuaa. Ei sitä ole turhaan kehuttu! Kiitos #saarentaika tästä mahtavasta tuotteesta Tuoksu on taivaallisen raikas ja liukeni hyvin suihkepulloon. #aidostiekologista #siivouspäivä #siivoussaippua"


"Saaren Taika kokeilussa. Täytyy paljastaa, että mopo lähti sitten keulimaan ja kunnolla. Oli tarkoitus kokeilla vähän uuniin, pitävätkö mainokset paikkansa. Helppoa kuulemma ja puhdasta tulee ilman myrkkyjä. Jösses? 1/2 cm:n muru tyhjään voimariini rasiaan ja loraus lämmintä vettä. Kyllä lähtee.""Oli pakko kokeilla siivoussaippuaa pinttyneeseen uuninluukkuun. Ihaninta oli ehdottomasti, että ei tarvinnut hinkata kädet verillä, vaan lähti vaivattomasti eikä kamalista pesuainehuuruista ollut tietoakaan."


"Vanhan kerrostaloasuntomme WC saa aina ihanan raikkaan tuoksun, kun sen pinnat pesee / pyyhkii Siivoussaippualla <3 En vaihda enää."


"No se pinttynyt vene puhdistu hyvin ja sähköhellan höyryaukon ympärille kertynyt mustuus lähti, kun saippuaa hankasin suoraan likaan ja pyyhin rätillä!"


"Kuivaneet kärpäsen raadot auton konepelliltä lähti kuin vettä vain Saaren Taika siivoussaippualla."


”Kaikkeen siivoukseen tulee käytettyä. Aina liuosta suihkepullossa valmiina. Kuivuneet ruoka-, tussi- ja muovailuvahatahrat, yms. lähtee helposti pyyhkimällä pinnoilta hetken vaikutusajan jälkeen.”


"Koiran ripuli pääsi yllättämään ja sai yön aikana kunnon tuhoa aikaan. Siivoussaippualla lähti jäljet niin muovi-, laatta- kuin laminaattilattialta. Ja vei pahan hajunkin pois."


"Vanha WC-pönttö oli ihan kulunut ja siihen oli pinttynyt pahasti likaa. Siivoussaippualla kun hinkkasin niin lika lähti ja pönttö kiiltää."


"Keittiössä käyttänyt, kaikenlaiseen tahraan lattiasta kattoon! Tosi tyytyväinen olen ollut ja hyvällä mielellä siivoillut, kun on vielä ekologinen tavara kyseessä."


”Haluan kiittää ja antaa palautetta tuotteista. Olen koko ikäni kärsinyt atooppisesta ihosta ja eritysesti kuivasta ihosta kasvoissa. Olen kokeillut monia kalliitakin voiteita eikä kiristys ja kuivuus kasvoista ole helpottunut, usein olen joutunut päivän mittaan usein rasvamaan eikä ole meikkivoiteita voinut käyttää. Kokeiltuani sheaa kasvoilla ja vartalolla on ollut ihana huomata ero, ei enää rasvausta kuin aamulla ja illalla, kaikki kiristys ja kuivat läikät ovat poissa. Nyt olen lisäksi käyttänyt suolasaippuaa ja vartaloa ei tarvitse joka suihkureissun jälkeen rasvata.

Voidedeodorantti on myös ihana, kärsin kutiavista ja ajoittain näppyläisistä kainalosta kaupan deoja käyttäessä, ja hyvin on hienhaju pitänyt poissa. Ja nämä sopivat koko perheelle, lisäksi saa muovijätteen määrää vähennettyä. Myös siivoussaippua on ollut todella hyvä, kädet ei kuiva siivotessa, ei enää tarvitse kumihanskoja käyttää.

Erityiskiitos miedoista tuoksuista, hajuherkkänä nämä sopivat todella hyvin, en koskaan ole voinut huuhteluaineita käyttää enkä tuoksuvia pyykinpesuaineita eikä muitakaan pesuaineita. Pyykkietikasta saa raikkaan ja miedon tuoksun.”


>